SOLTERRASSE PLANTER

En terrasse i solen er et dejligt sted at nyde vejret. En terrasse i fuld sol har næppe nogen begrænsninger, når det kommer til planter. Sommerløg, årlige sommerblomster, containerplanter, urter og stauder: næsten alle kan placeres i en potte.
Illustration solterrasse planter

Årlige sommerblomstrer blomstrer fuldt ud i et år og kan derefter gå. Baldeplanter skal overvintre indendørs og stauder kan stå ude året rundt. Du skal sætte stauder i en hårdfør potte. Nedenfor har vi lavet et udvalg af planter, der er perfekte til en solterrasse.

Blå planter i potte
Der er mange blå planter, som du kan placere i krukkerne på din terrasse. Helitropen har en vidunderlig duft og tiltrækker også sommerfugle til din terrasse. Den afrikanske lilje er perfekt på en trendy terrasse. Blomsterne af denne plante har en så smukt udtalt form, at de ofte placeres i en firkantet potte. Den creled lavendel er også dejlig på terrassen, blandt andet på grund af den skønne duft.

Heliotrop (Heliotropium), årlig sommerblomst
Lobelia, årlig sommerblomst
Vervain (Verbena), årlig sommerblomster
Ageratum, årlig sommerblomst
Afrikansk lilje (Agapanthus), containerplante
Crested Lavendel (Lavandula stoechas), busk
Salvie (Salvia patens), enårig sommerblomst eller containerplante
Petunia, en årlig sommerblomst
Salvie

Gule planter i potte
Gule blomster giver en hyggelig, solrig atmosfære til din terrasse. Morgenfruen er velkendt i mange haver og ser også godt ud i en potte. Engletrompeten har en vidunderlig duft og smukke, hængende gule blomster.

Tandfrø (Bidens), årlig sommerblomst
Spansk tusindfryd (Osteospermum), årlig sommerblomster
Engletrompet (Brugmansia), containerplante
Tagetes (Tagetes), årlig sommerblomst
Dahlia, sommerløg, blomster til efteråret

Leave a Reply

Your email address will not be published.