FRA RIMBOE TIL LUSTOORD: GØR DIN HAVE TILBAGE I FORM

Livet bevæger sig lidt efter lidt, når vi nærmer os sommeren. Det er tid til at gøre din have klar til udendørslivet. Med disse tips kan du forvandle den jungle tilbage til et paradis af fornøjelse inden for få timer.

Få din have i form igen inden for få timer | vtwonen udendørs fliser
Se det store billede
Den loungestol er meget mere behagelig, når haven har fået sin form tilbage. Så brug de ekstra fridage i maj og juni til at slippe af med frosset ukrudt, aflejringer på havefliser og knæhøjt græs.

Start med det store overblik, det er ofte de mest iøjnefaldende haveopgaver. Så slå græsset og tag kanterne med en græssaks. Sådan får du den grønneste del af haven i form igen. Klip helst hver uge fremover, for ved at klippe regelmæssigt giver du græsset luft og forhindrer mosopbygning. Har du skaldede pletter på græsplænen? Dette er også et godt tidspunkt at så græs på. Du kan læse mere om pasning af græs her.

Har du fliser i haven? De må ofte udstå noget i vintermånederne. Brug ikke højtryksrenseren til dette arbejde, da disse vandstråler er for intense til fliserne. På denne måde fjerner du det beskyttende lag, hvilket resulterer i endnu mere snavsede fliser. Grøn sæbe er normalt nok til at friske dine fliser op. Gartner Jurgen Smit fortæller dig alt om at fjerne aflejringer på fliser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.