HAVELYKKE: SÅDAN SCORERER DU EN HAVE

kolonihaver er blevet mere og mere populære i de senere år. Og de heldige ejere af sådan et stykke jord kunne ikke tro deres (have)lykke i det seneste corona-år. For mens du roder i jorden og snuser til blomsterne og hjemmedyrkede grøntsager, får du automatisk den afslappede, salige følelse. Marieke og Suzanne van Volkstuins historier fortæller dig gerne om deres yndlingssted, og hvordan du også kan score en kolonihave.

Billede fra Tildelingshistorier | Sådan kan du også score en kolonihave
arbejdsferie
De tider, hvor kolonihaven hovedsageligt tiltrak en noget ældre målgruppe, er forbi, haverne er blevet et hyggeligt tilflugtssted for alle aldre. Fra unge familier til byboere, der kan lide at finde ro og grønt i deres fritid. Det er faktisk et sted for fornøjelse og tilflugt i ét. Men husk: At læne sig tilbage er som regel kortvarigt, for du skal arbejde på en kolonihave. Naturligvis i egen have, men ofte er der også obligatoriske havesessioner for at følge med i det fælles grønne. Men som vtwonen stylist Fietje – også stolt ejer af en kolonihave – siger: ‘det er ligesom meditation’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.